So many different views
in
so many different eyes..
sveiki
'Everybody has a secret world inside of them. All of the people of the world, I mean everybody. No matter how dull and boring they are on the outside, inside them they’ve all got unimaginable, magnificent, wonderful, stupid, amazing worlds. Not just one world. Hundreds of them. Thousands maybe.'
- Neil Gaiman
trečiadienis, 23:58
Big Fish 


"The biggest fish in the river gets that way by never being caught."

"Have you ever heard a joke so many times you've forgotten why it's funny? And then you hear it again and suddenly it's new. You remember why you loved it in the first place. "

Pagrindinė gero gyvenimo paslaptis - svajonė. Ją būtina turėti, jos būtina siekti, norint, kad gyvenimas būtų kažko vertas. Yra plonytė riba.. Tarp svajonių ir realybės. Svarbu ją visada gerai matyti ir neperžengti.
Ir svarbu patikėti. Kad ir kokia neįgalima svajonė atrodytų, reikia patikėti jos realumu.
Jis taip pat tikėjo. Ir tai pasakojo tiek daug ir taip nuoširdžiai, kad net sunku suprasti, ar tai tiesa, ar prasimanymas. Galbūt jis jau stovėjo ant tos plonytės ribos, tačiau jis buvo laimingas. Jis turėjo viską, ko norėjo. Darė dalykus, kurių daugelis mūsų nesugebėtų.
Jis manė žinąs kaip mirs, todėl nieko nebijojo. Juk ne čia ir ne taip jis turėtų mirti, tad kodėl gi nesurizikavus? Ir jam visada pasisekdavo. Jo drąsa ir ryžtas buvo vienos ryškiausių ir geriausių jo savybių. O mes, bijodami praleidžiame tiek daug.Viską nuspalviname niūriomis spalvomis, nors paletėje tiek daug ryškių. Jei tik norėtume, paimtume jas ir keistume savo gyvenimus. Rašytume savo gyvenimo istorijas tokias, kokiasbūtų malonu skaityti.

Big Fish.
drama , fantastinis, nuotykiai
0 comments | Leave a comment
« back
forward »,